Perfect Shape

Mit tegyél, ha megállt a fogyás?

2018. január 24. - Perfect Shape /Ancsi

Veled is előfordult, hogy megállt a fogyás, úgy érezted, csak egy helyben toporogsz, stagnálsz? Az alábbi tippek segítségével Te is újra kedvező irányba billentheted a mérleg  nyelvét J

Vacsorára csak fehérje

       Amíg nem éred el a kívánt súlyt, a vacsora túlnyomórészt fehérjét tartalmazzon. Ez nem azt jelenti, hogy csak fehérje port fogyaszthatsz, de a jó, összetett szénhidrátban gazdag ételeket a kora délutáni órákig vedd magadhoz :)

2.       Gyümölcs csak kora délutánig

       A  gyümölcsök egészségesek, hiszen tele vannak rosttal, ami segíti az emésztést és gyorsítja a fogyást, ám emellett sok természetes módon előforduló cukrot is tartalmaznak. A legjobb, ha mértékkel és csak délelőtti, illetve a kora délutáni órákig (14 óráig bezárólag) fogyasztod őket, amíg a súlyvesztés a célod.

3.       Változtass a rutinon

       Itt most az edzésre gondolok. Könnyen lehet, hogy a szervezeted megszokta az egyoldalú terhelést, kiválóan alkalmazkodott hozzá és csak egy kis újdonságra van szüksége ahhoz, hogy az anyagcseréd újra gyorsabb legyen. Ez különösen akkor igaz, ha nem személyi edzővel edzel. Hiszen az edző a te céljaidhoz, testalkatodhoz és edzettségi szintedhez megfelelően változatos gyakorlatokat végeztet veled a legjobb forma elérésének érdekében.

4.       Gyógyteák

       Korábbi bejegyzésemben már írtam a gyógyteák természetes vízhajtó és tisztító hatásáról. Mindenképpen legalább két hétig érdemes a teakúrát alkalmazni, mert a gyógyteák lassan fejtik ki hatásukat. Ilyen például: csalán, menta, zöldtea

 5.       CLA, L -karnitin

      Természetes anyagcsere gyorsítók közül az L-karnitint sokan ismerik és fogyasztják is edzés előtt és sportital formájában edzés közben, hiszen segíti a zsírégetést és energiát ad az edzéshez. A CLA-t viszont kevesen ismerik, pedig legalább olyan jó. Nem kell tőle tartanod, hogy hozzászokik a szervezeted, hiszen a testedben természetesen előforduló zsírbontó enzimhez hasonlóan lipolént tartalmaz. Kúraszerűen alkalmazva segít megkötni a szervezetbe bevitt zsír 80%-át és hozzájárul a gyorsabb zsírégetéshez a kúra befejezése után is. Leegyszerűsítve megköti a szervezetedbe bevitt zsír egy részét, megakadályozva a lerakódását.

       Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg a barátaiddal és kövess a facebookon:

       https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/?ref=bookmarks

       És az instagramon: 

      https://www.instagram.com/perfectshapealakformalas/

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr8013599713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása