Perfect Shape

Ajándékok életmódváltóknak

2017. december 05. - Perfect Shape /Ancsi

Milyen ajándékot adhatsz életmódváltóknak vagy diétázóknak? Ezekkel a tippekkel tuti nem lősz mellé :)

1. "Gasztro ajándék"

Az interneten rengeteg egészséges nasi ötlet van, ami jól néz ki, és még finom is. Diétás mézeskalács, saját díszítéssel és csomagolással nagyon kedves ajándék. Már méz, fehér liszt és cukor nélkül is elkészítheted, chia maggal, mandulával, tojással és édesítővel díszítve igazán alakbarát finomság lesz belőle.

Ha hasonló recepteket keresel, nézz be a facebook oldalamra:

https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/

és az instagramra: @perfectshapealakformalas

2. Könyv

Pozitív gondolkodásról, edzésről, életmódváltásról, bármi ami közelebb viszi az álmaihoz. Én imádok kísérletezni és diétás recept gyűjteménynek mindig örülök. Sokszor okoz fejtörést, hogy mi legyen a menü.

3. Fitneszbérlet

Az új évi fogadalmak betartását segítheted ezzel a gesztussal. Aki szeret mozogni, nagyon fog neki örülni.Közös sportprogram keretében is átadhatod :) Akkor biztos, hogy egyikőtök sem mondja le, és keres kibúvót az edzés alól! Az ilyen programok még jobban összehozzák az embereket!

Áldott ünnepeket kívánok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr3713443721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása