Perfect Shape

Miért pont Power Plate?

2017. november 15. - Perfect Shape /Ancsi

            Számtalan újfajta edzéstípust mutatnak be nap, mint nap. Hogyan válasszunk közülük? Nagyon szeretem a Power Platet, ebben a bejegyzésben arról írok nektek, hogy miben más ez, én miért ezt választottam. A Power Plate az egyetlen vibrációs gép, amely orvos technikai eszköz besorolást kapott. Tehát biztos lehetsz benne, hogy a kibocsátott rezgések "jó rezgések". A személyi edzés mellett nagy sikerrel használjuk a rehabilitáció területén is. 

            1. Időt spórolsz vele

            Egy edzés mindössze 30 percet vesz igénybe, amely 1,5-2 óra konditermi edzésnek felel meg. Tehát mindenkinek ajánlom, aki időhiányban szenved. Heti 2-3-szor 30 perc bőven elegendő, hogy a tested megkapja a szükséges átmozgatást.

            2. Az egész testet átmozgatja

            Minden gyakorlatot ugyanúgy kell elvégezni rajta, mint a talajon, csak sokkal nehezebbnek érezzük. Felerősödik a gravitációs erő, ezzel kapunk egy plusz ellenállást. A vibrációnak köszönhetően a test izmainak 98%-át meg tudjuk dolgoztatni vele, és az edzés végezte után is folytatódik az izommunka. Minden megfeszített izom egyszerre dolgozik a gépen.

            3. Gyors, változatos és hatékony edzés

            A 30 perc nagyon gyorsan eltelik, közben sok fajta gyakorlatot végzünk. Pörgős, változatos, egyáltalán nem unalmas edzés. Tabata módszerrel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a gyakorlat elvégzése után addig tart a pihenő, amíg az edző a következő gyakorlatot bemutatja. Már egy hónap után látszik a testeden a változás.

            4. Szép Bőr

            A Power Platen végzett edzés felgyorsítja a méreganyagok távozását, ezáltal szebb lesz a bőröd. A problémásabb területeken, ahol cellulitisz van, speciális masszázzsal tudjuk még jobban segíteni a bőr alatti lerakódások fellazítását.

            5. Személyi edző felügyeli az egész edzést

            A gyakorlat helyes kivitelezését edző felügyeli, így nem kell edzés közbeni sérülésektől tartani és a gyakorlatokat sem neked kell kitalálnod. Mindig az edzettségi állapotodhoz és a célodhoz igazítjuk az edzés típusát és összetételét.

            A munka végeztével minden vendégünk statikus nyújtásban, azaz masszázsban részesül a gépen, amit nagyon élveznek :)

            A kaposváriakat sok szeretettel várjuk egy ingyenes próbaedzésen előzetesen egyeztetett időpontban:

 

            https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/?ref=bookmarks

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr7313276585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása