Perfect Shape

Beleuntál a diétádba? Merj kísérletezni! Gondold újra!

2017. november 01. - Perfect Shape /Ancsi

A legtöbb életmódváltás ott bukik meg, hogy az emberek megunják azt a kevés fajta étel variációt, amit úgy gondolnak, hogy be tudnak illeszteni a programjukba és elkezdenek hiányozni nekik az olyanok, mint pizza, hamburger, sült krumpli, rakott krumpli, sütemények.

Arra buzdítok mindenkit, hogy merjetek kísérletezni. Én is mindig ezt teszem. Mindent meg lehet oldani, csak tovább kell gondolni! Le kell cserélni az alapanyagokat olyan összetevőkre, amik kedvezőek számunkra! Tele van az internet olyan egészséges pizza variációkkal, mint karfiol, túró, cukkini alapú pizza! Próbáld ki! Neked melyik jön be? Ha ezek túl bizarrnak tűnnek, cseréld le a lisztedet egy glutén mentes lassan felszívódó szénhidrátban gazdag lisztre és nem tudsz hibázni.

Sült krumpli helyett egy egészségesebb alternatíva a sült édesburgonya, vagy sült zeller. Összevágva, befűszerezve (kicsi tengeri só, oregánó, bazsalikom, petrezselyem, snidling, vagy rozmaring, ízlés szerint ki mit szeret) sütőpapíron finom ropogósra süthető, még olaj sem kell hozzá. Akár esti nasinak is tökéletes valamilyen házi sajtszósszal. Köretnek választhatunk még mellé répát, karalábét. Ki mit szeret. Erre is igaz, hogy megéri kísérletezni. A rakott krumpli is nagyon finom édesburgonyából, főleg aki szereti egy picit édeskésebb ízeket.

Hamburgernek akár sütheted te is otthon a zsemléjét, de ha veszel boltban lassan felszívódó szénhidrátból készült zsemlét, azt is fel tudod turbózni házi készítésű húspogácsával (én csak befűszerezem a darált húst és kisütöm) és sok zöldséggel, sajttal.

Süteményre is rengeteg variáció van. Itt lehet csak igazán újragondolni! Ha lecseréled a lisztet és a cukor helyett természetes édesítőt használsz, mint a xilit, stevia, már nagyon sokat tettél az egészségedért. De választhatsz itt is túró vagy gyümölcsalapú finomságokat, mint én tettem a képen lévő hamis piskótás sütivel. A tésztájában csak tojás, természetes édesítő és natúr kakaópor van, a receptet én is az interneten találtam. Isteni lett!

 

Jó kísérletezést!

Ha tetszett a bejegyzés kövess a facebookon: https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/?ref=bookmarks

És az instagramon:

 

https://www.instagram.com/perfectshapealakformalas/

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr2813131972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása