Perfect Shape

Mire számíts az első edzésen a Perfect Shape-ben

Power Plate edzés kipróbálása

2018. február 07. - Perfect Shape /Ancsi

Izgatott vagy, vajon milyen lesz Nálunk az első edzés? Miket kell magaddal hozni? Mire számíthatsz? 

1. Bemutatás

Első lépésként megismerkedsz a szalon dolgozóival és az edző megmutatja Neked a stúdiót. Érkezhetsz sportruhában, de van lehetőséged átöltözni és az értékeidet szekrénybe zárni. Megismertetünk az igénybe vehető szolgáltatásokkal és a választható bérlettípusokkal.

2. Milyen ruhát javasolunk

Mindenképpen olyat, ami kényelmes, nem gátol a mozgásban. Nem kell túlöltözni, a szalonban kellemes a hőmérséklet, ha fázós vagy, egy-két gyakorlat után már sem fogsz fázni :) Választhatsz, hogy váltócipőben vagy zokniban edzel, ahogy neked kényelmesebb. Általában javasoljuk, hogy váltogasd, néha cipőben, néha cipő nélkül végezd az edzéseket.

3. Felmérés

Minden vendégnek első alkalommal egy nyilatkozatot kell kitöltenie, ami tartalmazza, hogy van-e olyan betegsége, amely kizárja a power plate használatát. Ezenkívül az edző megkérdezi, milyen sérüléseid, esetleges "gyenge pontjaid" vannak, amelyekre figyelni kell az edzés során. Megkérdezi, mit és milyen rendszerességgel edzel, és pár egyszerű gyakorlattal felméri az edzettségi szintedet, ehhez igazítja az edzést.

4. Power Plate gép megismerése

Ezután ismerkedsz meg a géppel. Minden egyes edzés személyi edző felügyelete mellett történik. Az elérendő céljaidhoz és az edzettségi szintedhez igazítjuk a programot. Egy edzés 30 percet vesz igénybe. Amennyiben elnyerte a tetszésedet az oktatóval időpontokat beszéltek meg a későbbiekre és meghatározzátok, hogy a céljaid eléréséhez heti hány testmozgásra van szükséged.

Ha még nem próbáltad ki, kérj időpontot még ma :)

Facebook:

https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr3413644020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása