Perfect Shape

Narancsbőr? Van megoldás

2017. november 21. - Perfect Shape /Ancsi

Nagyon sok embert érint a narancsőr, vagy más néven cellulitisz. Ez nem más mint a bőr felszín alatti lerakódások, amik maguktól nem tudnak távozni. Okozhatja életmódbeli probléma (mozgáshiány, nem megfelelő minőségű táplálék) és lehet emésztőrendszeri/ alkati sajátosság is. Sajnos láttam már általános iskolás kislányt is, akinek a combja narancsbőrös volt.

 

Megoldás:

1. Változtass az étkezéseden

Sok esetben emésztőrendszeri probléma áll a narancsbőr kialakulásának a hátterében. Sokat tehetsz a szervezetedért, ha elhagyod az egyszerű cukrokat és az egyszerű szénhidrátokat.

2. Mozogj rendszeresen

A mozgás gyorsítja az anyagcserét, a vérkeringést és ezáltal segíti a méreganyagok kiürülését is.

3. Power Platen végzett cellulit masszázs

A Power Platen végzett rendszeres mozgás segít abban, hogy feszesebb és simább legyen a bőröd. Ha gyorsabban szeretnél látványosabb eredményt elérni a problémás területeken az edzések mellé érdemes narancsbőr masszázst is beiktatni. Ennél a kezelésnél egy speciális zsírégető krémet használunk, majd SMR henger és a vibráció segítségével fellazítjuk a bőr alatti lerakódásokat, amik bőséges folyadék fogyasztás mellett távoznak a szervezetből.

 

Kövess a facebookon:

https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/

És az instagramon: @perfectshapealakformalas

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr413342097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása