Perfect Shape

Miben más a Power Plate, mint a többi újfajta edzőgép?

2018. február 21. - Perfect Shape /Ancsi

Nagyon sokan jönnek be a stúdiónkba azzal a kérdéssel, hogy ez a Power Plate olyan, mint a Flabélos? A válaszom mindig az: "NEM! Gyere és próbáld ki!"

A Flabéloson nem végeznek munkát a vendégek, ráállnak, és a "gép teszi a dolgát", 10 vagy 20 percig. Működési mechanizmusa is teljesen más, hiszen az nem egy vibrációs gép. Ott is mozog a plató, de a mozgása inkább a billegésszerű. Hatékonyságát nem ismerem.

A másik manapság elterjedt új eszköz, amit már több gyártó is készít, az infrabicikli. Ezeken a gépeken a fogyni vágyók egy biciklit tekernek, miközben infraszauna melegíti őket. Deréktól lefelé dolgoztatja meg a vendégeket, a felső test feleslegének leadásához és átmozgatásához nem ideális.

A Power Plate-t azok válasszák, akik szeretnék a kemény edzés élményét és gyors hatékonyságát élvezni. A 30 perc alatt a vibráció hatására kemény izommunka történik, a gyakorlatokat ugyanúgy végezzük, mint a talajon, csak az intenzitása sokkal nagyobb. Az egész testet át tudjuk dolgoztatni, a test izmainak 98%-át. Ami nagyon fontos, hogy a vendég nincsen magára hagyva, személyi edző mutatja be az összes gyakorlatot személyre szabottan és felügyeli a helyes kivitelezést.

Gyere, próbáld ki Te is :-)

https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/

https://www.instagram.com/perfectshapealakformalas/blog2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr413687278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása