Perfect Shape

Perfect Shape Életmódprogram

2018. január 10. - Perfect Shape /Ancsi

Sok üzenetet kapok a facebook oldalamon, hogy pontosan mit tartalmaz az általam kialakított életmódprogram, így most ezt szeretném Nektek összefoglalni.

Amit szeretnék hangsúlyozni, hogy ez NEM FOGYÓKÚRA! Egy olyan rendszert segítek kialakítani, mind mozgás, mind táplálkozás területén, amit egy életen át tudsz tartani. Ezért is neveztem el életmódprogramnak.Minden szervezet más és más, amilyen táplálék az egyiket építi, és jól felhasználja, azt a másik rosszul hasznosítja és hízásnak indul tőle.tudatos-taplalkozas-216x300.jpg

1. Ebből kiindulva, első lépésként egy kérdőíves rendszerrel, felmérem és meghatározom a TE emésztőrendszeri sajátosságaidat.

2. Ez alapján elkészítem a személyre szabott programodat, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Milyen arányban van szükséged a makrotápanyagokra (fehérje, zsír, szénhidrát).  Ezt hogyan tudod egy étkezésre illetve a napi összes étkezésre alkalmazni.
  •  Hány étkezés javasolt számodra (gyorsítani vagy lassítani kell-e az anyagcserédet)
  • Melyik ételek vannak jó hatással a szervezetedre és melyikeket kell kerülni. (ez határozza meg, hogy hová is hízunk)
  • Melyik napszakban és milyen mozgás javasolt részedre

3. Miután kézhez kaptad a programodat, megkérlek rá, hogy vezess étkezés- és edzésnaplót. Az lesz az alapja a HETI KONZULTÁCIÓNKNAK.

4. A program időtartama 3 hónap. Miért annyi? Ennyi időre van szüksége a szervezetednek, hogy átálljon a programra és ennyi idő kell, hogy megtanuld magad alkalmazni a programot.

Senki helyett nem tudok étkezni és edzeni sem, nem állhatok melletted ostorral. Én az irányt tudom megmutatni és támogatni Téged a céljaid elérésében. Neked kell eldönteni, hogy tényleg AKAROD vagy csak AKARGATOD. Nem minden életmódváltásból lesz sikersztori. Miért? Mert nem mindenkinek elég erős a kitartása. Csak Rajtad áll, belevágsz-e és végigcsinálod-e!

Kövess a facebookon: https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/?ref=bookmarks

eletmodvaltas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr2313563913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása