Perfect Shape

Így tuningold fel a szervezetedet télen

2017. december 20. - Perfect Shape /Ancsi

A hideg időben nagyon sokan kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt esznek, mint nyáron ezért kiemelten fontos, hogy a szintetikus multivitaminok mellett milyen természetes immunerősítőkhöz juttatjuk a szervezetünket

-grapefriut csepp

Ez az én titkos receptem. Ha érzem, hogy kapar a torkom, vagy herpeszem van készülőben, csak beveszek egy nagy dózisban és addig iszom, míg a tünetek meg nem szűnnek. A herpesz sebesedés nélkül elmúlik, a betegségnek pedig esélye sincsen. A gyümölcsben előforduló vitamin sokszorosa van a kis üvegcsébe zárva.

 

 

 

-citrusfélék

A citrom, mandarin, narancs és grapefruit köztudottan sok c vitamint és rostot tartalmaznak,  ebben az évszakban könnyen hozzájuk lehet jutni. Fogyaszthatjuk őket akár reggeli turmixban is, így már reggel kapok a szervezetünk egy „vitaminbombát”.

 -savanyú káposzta

 

Sok B és C vitamint, kálciumot, vasat és foszfort tartalmaz, legjobb nyersen is fogyasztani, de sok ízletes étel is készíthető belőle. Sütés és főzés után is megőrzi magas vitamin és rosttartalmát.

 -sütőtök

 

Gazdag karotinokban, B és  C vitaminokban, folsavban és cinkben. Szebbé teszi a bőrünket és kiváló a meghűléses illetve gyulladásos megbetegedésekre.

 -meleg tea

 

Amikor zord az időjárás, különösen jól esik egy csésze forró tea. A teákkal együtt sok antioxidánshoz is juttatjuk a szervezetünket és a meleg folyadékot jól hasznosítja a szervezetünk. Hiszen a testünk %-a víz és az élettani folyamatainkhoz elengedhetetlen a sok folyadék.

 Ha tetszett a cikk oszd meg barátaiddal és kövess a facebookon:

 

https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas/

 és az instagramon:

 

https://www.instagram.com/perfectshapealakformalas/

A bejegyzés trackback címe:

https://perfectshape.blog.hu/api/trackback/id/tr6113514269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása